актуально

Три ідеї для сніданку: млинці з м`ясом

Млинці з м’ясом – це смачний і ситний сніданок.

Смачні домашні млинці з начинкою з м’ясного фаршу і овочів.

Інгредієнти:

тонкі млинці на молоці

Для начинки:

м’ясо (свинина або яловичина) – 400 г печериці – 500 г цибуля – 2 шт. морква – 2 шт. корінь селери – 1 шт. корінь петрушки – 1 шт. лавровий лист – 1 шт. горошин запашного перцю – 5 шт. горошини чорного перцю – 5 шт. рослинне масло – для обсмажування сіль – за смаком

Приготування:

1. Спекти тонкі млинці на молоці.

2. М’ясо помити, видалити плівки і сухожилля. Підготувати цибулю, моркву і коріння.

3. У каструлю налити води, довести до кипіння. Додати одну моркву, лавровий лист, чорний і запашний перець, коріння селери і петрушки. Варити на середньому вогні 10 хвилин. Додати м’ясо і варити до готовності. Вийняти з бульйону і дати охолонути. Приблизно склянку бульйону відставити в сторону.

4. Розігріти сковороду з рослинним маслом, додати дрібно нарізані гриби, моркву і цибулю. Обсмажити до готовності.

5. М’ясо пропустити через м’ясорубку. З’єднати м’ясо, гриби і смажену цибулю, посолити і поперчити за смаком. Перемішати. Додаючи невеликими порціями бульйон, в якому варилося м’ясо, продовжувати розмішувати, поки начинка не стане м’якою і соковитою.

6. Загорнути начинку на млинці і відразу ж подати до столу.

Три ідеї для сніданку: млинці з м`ясом

Готуємо білоруські двічі обсмажені млинці з начинкою з картопляного пюре і м’ясного фаршу.

Інгредієнти:

кефір – 1 склянка яйця – 2 шт. цукор – 1 ст. л. рослинне масло – 2 ст. л. борошна – 3/4 склянки картопля – 8 шт. м’ясний фарш 250 г ріпчаста цибуля – 1 шт. вершкове масло – 100 г сіль, перець

Приготування:

1. Перемішати віночком кефір, яйця, рослинне масло і цукор. Додати борошно, перемішати, дати постояти близько 20 хвилин. Посмажити млинці на сковороді, змазаній рослинною олією, обсмажуючи тільки одну сторону.

2. Картоплю почистити і відварити, розім’яти в пюре. Фарш обсмажити з цибулею. Посолити і поперчити. Змішати фарш з картоплею.

3. Загорнути млинці так, щоб бліда сторона виявилася зовні. На сковороді розтопити вершкове масло на невеликому вогні. Ще раз обсмажити млинці до рум’яної скоринки.

4. Подавати млинці гарячими, зі сметаною і рубаною зеленню.

Три ідеї для сніданку: млинці з м`ясом

Готуємо фаршировані млинці на молоці з начинкою з курячого фаршу і цибулі. Таке блюдо можна подавати на сніданок або як гарячої закуски.

Інгредієнти:

Для начинки:

курячий фарш – 750 г цибуля – 1-2 шт. рослинне масло – для обсмажування сіль, перець – за смаком

Для тіста:

молоко – 600 мл рослинна олія – 50 мл цукор – 1 ст. л. борошно – 250 г яйця – 3 шт. сіль – щіпка

Приготування:

1. Ріпчасту цибулю почистити і дрібно нарізати.

2. На розігріту сковороду з олією викласти нарізану цибулю і обсмажити до прозорості.

3. Додати курячий фарш, обсмажити до золотистого кольору на середньому вогні, постійно розбиваючи грудочки лопаткою. Приправити за смаком.

4. З’єднати всі інгредієнти для млинців, збити міксером. Спекти тонкі млинці на змащеній олією сковороді, обсмажуючи їх тільки з однієї сторони.

5. На підсмажену сторону млинців викласти по 1-2 ложці фаршу. Згорнути конвертом.

6. На розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії помістити млинці, підрум’янити з двох сторін.

Джерело

F