Елітне блюдо: бефстроганов

Бефстроганов – відоме блюдо, яке готують з дрібно нарізаних шматочків м’яса, краще яловичини або телятини.

Бефстроганов – відоме блюдо, яке готують з дрібно нарізаних шматочків м’яса, краще яловичини або телятини.

Блюдо заливають гарячим сметанним соусом. передає Ukr.Media.

Інгредієнти

М’ясо 400 г Цибуля ріпчаста 3 шт. Сметана (20%) 200 г Томатна паста 100 г Вино напівсолодке 300 мл

Борошно Перець чорний горошком Рослинна олія Спеції

Приготування

Відбити м’ясо до товщини близько полусантиметра, передає Ukr.Media.

Нарізати смужками упоперек волокон шириною не більше 2 см

Обваляти м’ясо в борошні.

Змішати сметану, томатну пасту, вино, перець і сіль.

Нарізати цибулю кільцями.

Викласти в сковороду з рослинним маслом рівним шаром цибулю, зверху шматочки м’яса.

Обсмажувати з кожного боку за 2-3 хвилини, перевертаючи кожен шматок окремо.

Злити масло, в якому смажилося м’ясо.

До м’яса і цибулі додати сметанний соус і тушкувати на повільному вогні 20 хвилин.