Швидко та смачно: печеня по-селянськи. Пістна страва

Домашня печеня з овочів и свіжіх печериць – ситне и дуже смачне частування.

Складові

Картопля – 800 грам
Печериці – 500 грам
Перець солодкий червоний – 2 штуки
Помідор – 2 штуки
Морква велика – 1 штука
Олія соняшникова – за смаком
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Спосіб приготування

1. Зелень кропу наріжте.
2. Гриби наріжте на 4 частини, обсмажте на олії з цибулею в окремій сковороді.
3. У глибокому сотейнику обсмажте на олії нарізану моркву і перець. Потім додайте кубики картоплі і смажте всі разом на сильному вогні 7-10 хвилин.
4. Посоліть і поперчіть, долийте води, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин.
5. Додайте гриби з цибулею і помідори, нарізані великими кубиками, готуйте ще 10 хвилин. При бажанні прикрасьте дрібно рубаною зеленню.

Джерело