Пісна страва: галушки з цибулею

“Пісні галушки з заварного тіста з смаженою цибулею, пісне і дуже смачно.”

Час приготування 40 хвилин
Складові:
Борошно 600 г
Вода 250 мл
Рослинна олія 4 ст. л.
Сіль 1/2 ч. Л.
Лавровий лист 1-2 шт
Цибулина 1 шт
Приготування:

У сотейнику закип’ятити воду, додати сіль. Додати 2 ст. ложки рослинної олії.
Додати половину борошна і добре розмішуючи, замісити тісто так, щоб воно отліпало від стінок сотейника.
Викласти тісто в миску і остудити.
Вимісити тісто підсипаючи другу частину борошна.
Дати тісту відпочити 10-15 хвилин.
Розділити тісто на 3-4 частини. Скачати джгути і розрізати на невеликі частини..
Закип’ятити 1,5 літра води в каструлі, додати сіль, лавровий лист і перець горошком.
Варити галушки 4-5 хвилин після спливання.
Дрібно нашатковану цибулю обсмажити на 2 ст. ложках рослинної олії. До золотистого кольору.
Галушки викласти в тарілки і заправити обсмаженою цибулею.
Пісні галушки з цибулею готові. Прикрасити за бажанням і подавати до столу.

Смачного!

Джерело