Швидко та смачно: пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Зелена цибуля і яйце, ідеальна начинка для пиріжків. Начебто нічого особливого, але як смачно!

Складові:
Тепла вода 200 мл
Борошно пшеничне 250 г
Яйця 3 шт
Рослинна олія 2 ст. л.
Цибуля зелена (перо) 1 пучок
Дріжджі сухі швидкодіючі 1/2 ч. Л.
Цукор (пісок) 1 ч. Л.
Масло для смаження
Сіль за смаком
Приготування:

Дріжджі і цукор розвести в теплій воді і дати постояти в теплому місці 20 хвилин.
Додати борошно і сіль.
Замісити тісто.
Додати зверху рослинне масло і змастити верх тіста.
Залишити тісто в теплому місці на 30 хвилин.
Відварити яйця, остудити і очистити.
У миску дрібно нарубати свіжий зелений лук і відварені яйця. Трохи посолити і перемішати.
Розділити тісто на невеликі колобки і трохи розкачати. Викласти начинку.
Защипнути краю і сформувати пиріжок.
Обсмажувати пиріжки на сковороді з рослинним маслом. З двох боків.
Готові пиріжки викласти на блюдо.
Швидкі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею готові. Можна подавати до столу.

Смачного!

Джерело