Як посмажити м’ясо на сковороді за 5 хвилин

Покроковий рецепт зі спеціальною заливкою.

Підпишіться на новини «UkrMedia» в Facebook, Twitter або Google+

Ми їмо м’ясні продукти майже кожен день. Процес приготування вимагає тривалої термічної обробки, тому ми так рідко їмо м’ясо шматочками або стейком. Але, якщо приготувати спеціальну заливку, м’ясо на сковороді буде смажитися не довше 5 хвилин, передає Ukr.Media.

Як посмажити м’ясо на сковороді за 5 хвилин

Представлений рецепт дозволяє отримати вже приготоване м’ясо. Але іноді можна і помістити в мультиварку на півгодини. Тоді м’ясо буде нереально м’яким і соковитим.

Інгредієнти:

м’ясо (будь-яке) – 0.5 кг;

яйце – 2 шт.;

гірчиця столова ложка;

рослинне масло – столова ложка;

крохмаль – столова ложка;

сіль, перець – по чайній ложці;

кунжут – 2 чайні ложки.

Приготування:

Спочатку потрібно приготувати заливку. Для цього потрібно перемолоти в однорідну масу яйця, крохмаль, гірчицю, спеції і сіль. Без суміші перців тут не обійтися. Гірчицю можна використовувати яку завгодно, так ви навіть зможете злегка змінювати смак страви кожен раз при приготуванні.

Далі нарізаємо м’ясо. Найкраще подрібнити його на невеликі кубики, хоча можна зробити і у форматі стейка. Кладемо м’ясо в заливку, щоб маринад повністю покрив продукт. Залишаємо в холодильнику на ніч. Величезний плюс в тому, що такий продукт може зберігатися кілька днів. Тому, приготувавши велику порцію, ви зможете щодня подавати м’ясо.

Процес смаження.
Розігріти сковороду, влити олію. Помісити шматочки м’яса на сковороду, обсмажувати з усіх боків. У процесі смаження посипаємо все кунжутом. Як тільки на шматочках з’явилася рум’яна кірочка – страва готова.

Спробуйте полегшити собі життя, не витрачаючи кожен раз багато часу на м’ясо на сковороді. Швидко заготовте заливку, вкиньте туди шматочки м’яса, і розслабтеся. Завтра, післязавтра, так і після після завтра ви зможете побалувати своїх рідних швидко приготованим м’ясом на сніданок або обід. Приємного апетиту!