Здивуйте коханих дуже ніжними мафінами!

Незвичні мафіни нікого не залишать байдужими.

Складові:

Для світлого теста:

борошно пшеничне в / с – 140 г,
рослинне масло – 40 мл.
молоко – 115 мл,
яйце – 1,
розпушувач – неповна 1 ч.л.,
ванілін на кінчику ножа,
цукор – 70 г,

Для темного теста:

борошно пшеничне в / с – 125 г,
рослинне масло – 40 мл.
розпушувач – неповна 1 ч.л.,
какао-порошок – 15 г,
ванілін на кінчику ножа,
цукор – 70 г,
яйце – 1,
розчинна кава – 115 мл,
Приготування:

Для світлого тесту: змішуємо всі рідкі інгредієнти, а в іншій тарі – все сипучі, вливаємо перші до других і швидко перемішуємо;
Темне тісто робимо за таким же принципом.
Викладаємо по дві столові ложки кожного теста перекладаємо в кондитерські мішки (можна використовувати звичайні файли);
Розподіляємо тісто по формах. Тесту повинно бути приблизно на 3/4 форми, і робимо горошки тестом з кондитерських мішків;
Випікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин (до сухої скоринки).

Смачного!

 

Джерело