Домашній рецепт сирників в духовці по краківському рецепту!

Це щось незвичайне — спробуйте самі, і повік нам будете вдячні!.

Багато хто з нас любить пироги, чізкейки або різні десерти з сиру. Але вам варто дізнатися, як приготувати сирники в духовці по краківському рецептом. Це щось незвичайне — спробуйте самі, і повік нам будете вдячні!

Як приготувати сирники в духовці: домашній рецепт з Кракова

Інгредієнти:

Яйця – 1 шт

Сир – 1 кілограм

Білки (яєчні) – 8 штук

Жовтки (яєчні) – 8 штук

Пудра (цукрова) – 350 грам

Масло (вершкове) – 250 грам

Цукор (ванільний) – 2 грами

Крохмаль – 3 столові ложки

Борошно (пшеничне) – 250 грам

Ізюм (за смаком)

Сіль – одна щіпка

Приготування сирників по-краківськи:

Розм’якшуємо половину нашого масла (125 гр) і перебиваємо з додаванням цукрової пудри (125 гр), передає Ukr.Media.

Додаємо яйце і ванільний цукор, збиваємо.

Просіваємо борошно і замішуємо тісто, а потім залишаємо його в холодильнику на годину.

Коли час закінчиться, а тісто охолоне, відрізаємо більшу частину нашого тесту і розгортаємо його.

Беремо деко для випікання, застеляємо його пергаментним папером і кладемо наше тісто. Проколюємо довільно в декількох місцях і ставимо охолоджуватися на 30 хвилин.

У розігріту до 180 градусів духовку ставимо тісто запікатися на 15 хвилин.

Переходимо до приготування начинки. Перетираємо або розминаємо виделкою сир, а потім перебиваємо його на блендері до отримання однорідної маси.

Збиваємо масло з цукровою пудрою (200 гр).

Не зупиняємося, збиваємо і додаємо туди поступово жовтки і сир.

Збиваємо В густу піну яєчні білки з додаванням щіпки солі.

Додаємо цукрову пудру (25 грамів) і продовжуємо збивати.

Потім додаємо крохмаль і родзинки.

У збиту сирну суміш поступово введіть збиті яєчні білки.

У форму для випікання кладемо наш спечений корж і висипаємо сирну масу.

Потім розкачуємо дуже тоненько тісто, що залишилося, і нарізаємо його смужками, викладаємо їх гратами зверху начинки.

Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів випікатися на 45 хвилин наш сирний сирник.

Потім вимикаємо духовку, відкриваємо її і залишаємо сирник на годину, щоб охолов.

Ніжними сирниками з духовки можна порадувати своїх рідних і подати його до чашечки ароматного чаю. Справжні ласуни можуть ще полити його різними сиропами. Це не тільки дуже смачно, але і корисно, а любителі різної випічки – оцінять цей рецепт по достоїнству. Приємного вам апетиту від такої домашньої смакоти!

Джерело