актуально

Ідеальний рецепт глазурі для пасок без яєць

Блискуча та щільна, вона не кришиться і не липне!

Кількість інгредієнтів береться з розрахунку на 2-3 середніх паски.

Тобі знадобиться:

1/2 ч.л. швидкорозчинного желатину;
3 ст.л. води;
100 гр. цукрової пудри;
Приготування:

Желатин розведіть в гарячій (70-80 градусів) воді (1 столова ложка), Розмішайте до повного розчинення і прозорості.
В каструлі змішайте цукрову пудру та 2 столових ложки води.
На повільному вогні помішуй цукрову масу до появи пухирців і легкої піни (не кип’яти).
Зніми сироп з вогню і додай желатин, постійно помішуючи. ВАЖЛИВО! Желатин не варити! Просто розмішуй в гарячому сиропі!
Продовжуй помішувати 3-4 хвилини, поки маса не стане рідкою.
Тепер збити цукрово-желатинову масу міксером в міцну білу піну. І ВІДРАЗУ ж нанести глазур на випічку, тому що вона швидко застигає. І ВІДРАЗУ ж посипати глазур кондитерськими цукровими прикрасами.

 

Джерело