Як приготувати кольорові пельмені в домашніх умовах – реально і легко!!!

Натуральні кольорові пельмені: рецепт.
Як приготувати кольорові пельмені в домашніх умовах – реально і легко!!!

Час підготовки час приготування Порції
30 хвилин 15 хвилин 6
складові

Борошно – 400 г
Яйце – 2 шт.
Лук – 2 шт.
Буряковий сік – 100 мл
Морквяний сік – 100 мл
Шпинатовий сік – 100 мл
Фарш – 400 г
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Спеції – за смаком
Спосіб приготування

Збити яйця з сіллю. Натерти на дрібній тертці сиру невелику буряк і морква, шпинат подрібнити в блендері. Віджати овочевий сік за допомогою металевого сита.
Приготувати три види тесту для пельменів:
зелене, помаранчеве і червоне. Для цього збите яйце розділити на 3 частини, і в кожну додати різнокольоровий сік. Поступово додаючи борошно, замісити круте тісто, накрити плівкою і дати постояти 30 хвилин.
Тим часом приготувати начинку для пельменів: з’єднати фарш з нарізаною цибулею, приправити сіллю і перцем.
Тісто дуже тонко розкачати, нешироким склянкою вирізати кружальця. На кожен гурток викласти чайною ложкою начинку, защипати краї, надавши форму півмісяця. Відварити пельмені в підсоленій воді зі спеціями.

Як і з чим подавати
Подавати зі сметаною і вершковим маслом.

 

Джерело