актуально

Швидко та смачно: картопля а-ля “Карбонара”

Це блюдо готується дуже швидко і ніколи не набридає

Для приготування цієї страви не потрібно багато продуктів, а всі інгредієнти доступні будь-якій господині. Просте блюдо з картоплі, яке з’їдається дуже швидко!

Складові:

1 кг картоплі
150 г індички
невелика цибулина
300 мл сметани
100 г сиру пармезан
1 яйце
сіль перець
нарізана петрушка (за бажанням для прикраси)
2-3 скибочки бекону
вершкове масло.
Спосіб приготування:

1. Зваріть картоплю в підсоленій воді. Після того, як картопля зварилася, очищаємо її і нарізаємо кружечками або кубиками.

2. Змішуємо сметану з яйцем, пармезаном, сіллю і перцем.

3. Нарізаємо цибулю, обсмажуємо в маслі. Як тільки вона стане золотистою і прозорою, додаємо нарізану кубиками індичку. Трохи прожарюємо, поки не почне відчуватися аромат смаженої індички. Окремо можна підсмажити дрібно нарізаний бекон (за бажанням).

4. Картоплю кладемо в форму, додаємо соус і викладаємо злегка обсмажені шматочки індички. Акуратно перемішуємо всі інгредієнти. Посипаємо зверху петрушкою і відправляємо в духовку, поки картопля не підрум’яниться (близько 30 хвилин).

Бажаємо вам приємного апетиту!

 

Джерело