Що люди різних професій їдять на обід у всьому світі (Фото)

Фотографії страв, які люди з усього світу їдять на обід, згідно їх професії.
Що люди різних професій їдять на обід у всьому світі (Фото)

Обідній раціон може розповісти багато про людину. Деякі люди можуть насолоджуватися ікрою і вином, а на обід — пляшка Coca-Cola з бананами і цукерками. Співробітники ФБР споживають у 2 рази більше калорій, ніж середня людина, фінські моряки не можуть уявити собі обідню перерву без склянки молока, а співробітники торгівлі їдять за перепустками. Ми зібрали фотографії страв, які люди з усього світу їдять на обід, згідно їх професії, передає Ukr.Media.

Працівники верстатобудівного заводу (Білорусь). Щі зі свіжої капусти зі сметаною, макарони з соусом, котлеткою, фруктовим компотом і хлібом можна купити в їдальні на заводі. І це всього лише 60 руб. за 500 калорій.

Військові сухопутних військ (Росія). Військові можуть вибрати з 2 готових салатів, 2 супів, 3 гарячих страви, сік або фруктовий компот.

Співробітники морської бази (Фінляндія). Кав’ярня пропонують прості, але поживні страви, такі як картопля з м’ясом або тушковане м’ясо, салати, овочі і фрукти, м’ясні нарізки, масло, випічка, чай або кава. З напоїв пропонуються молоко або кисло-молочний напій.

Пілоти, які працюють у великих авіакомпаніях (Нідерланди). Більшість великих авіакомпаній мають правило, в якій говориться, що пілоти повинні їсти різні страви, щоб знизити ризик харчового отруєння для всього екіпажу.

Пілоти, які працюють у бюджетних авіакомпаніях (США). Пілоти, які працюють у невеликих або недорогих авіакомпаніях в США, отримують однакові комплекти страв або приносять свої ланч-бокси з домашньою їжею. Деякі з них використовують кухню в аеропорту, щоб приготувати собі їжу.

Співробітники LEGO (Данія). У їдальні є обідній стіл. Компанії подобається ідея здорового харчування, тому вона пропонує багато салатів, овочів і фруктів. Пропонуються гарячі страви, а по п’ятницях подається безліч закусок.

 

Лікар швидкої допомоги (Канада). У екстрених лікарів є перерва на обід, але в більшості випадків їм доводиться їсти на ходу. Деякі люди купують їжу в їдальні, перш ніж приступати до роботи, а інші віддають перевагу домашню.

Пожежні (Словаччина). Пожежники також повинні їсти на ходу. Звичайна їжа зазвичай складається з великої порції рису з овочами і м’ясом. Коли вони гасять пожежу, вони можуть витрачати до 500 калорій на годину, тому їх порції повинні бути великими.

Агентства ФБР і елітні підрозділи спеціальних сил (США). База Quantico — це зовсім окремий об’єкт з власною інфраструктурою, де працюють кафе. Обід для агентів ФБР і спецслужб має бути калорійним. Не всі страви тут безкоштовні, але вибір великий, а страви багаті білками і вуглеводами: завдяки активному навчанню середньодобове споживання становить понад 3000 калорій.