Просто та швидко: суп з плавлених сирків

Перша страва.
Просто та швидко: суп з плавлених сирків

Складові
плавлені сирки 2 шт.
картопля 3-4 шт.
рослинна олія
морква 1 шт.
цибуля 2 шт.
сіль
Зелена цибуля
Спосіб приготування

1 У каструлі, в якій будемо варити суп, нагріваємо олію до істерики і опускаємо цибулю, порізану півкільцями, і моркву – брусочками. Пассируем до м’якості і золотистого кольору протягом 5-10 мінут.

2 Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і кладемо в каструлю до цибулі з морквою. Солимо. Млоїмо хвилину, помішуючи, і вливаємо гарячу воду. Відварюємо суп близько 15 хвилин, до готовності картоплі.

3 Кладемо плавлені сирки в морозильну камеру на 5-6 хвилин, дістаємо, натираємо на крупній тертці і додаємо в киплячий суп. Добре перемешіваем.

4 Зелена цибуля моєму, дрібно ріжемо і кладемо в суп. Млоїмо хвилини 2-3, вимикаємо і подаємо до столу.

 

Джерело