Хіти тижня. Експерти назвали найкорисніші для здоров’я українські страви

В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися.

Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини – та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.

В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров’ю колосальну користь.

Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:

1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.

2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.

3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.

4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.

Опублікував: Інна Мартинчук