Шарлотка з яблуками в мультиварці

Смачний класичний десерт.

Шарлотка з яблуками в мультиварці готується дуже швидко, і виходить смачний десерт. Такі ласощі з пишним і легким тістом, хрусткою скоринкою і ніжною начинкою точно припадуть до смаку кожному члену сім’ї. А наші секрети приготування допоможуть зробити класичну французьку випічку ще смачніше з першого приготування, передає Ukr.Media.

Класична шарлотка з яблуками в мультиварці

Інгредієнти:
борошно — 150 г;
яйця — 3 штуки;
цукор — 150 г;
яблука — 2 шт (великих);
вершкове масло – для чаші мультиварки
розпушувач – 1 ч. л.
Як готувати:
Вимий яблука і видали з них насіння, поріжте часточками.
Яйця і цукор збий міксером або віночком до утворення піни.
Борошно просій, додаємо розпушувач. Поступово вводь суху суміш до яєчної, добре вимішуючи.
Додай яблука і перелий тісто в змащену маслом чашу мультиварки.
На мультиварці виставити режим «Випічка» на годину.
Не відкривай кришку відразу, як шарлотка приготується, почекай 10 хвилин. Потім витягни чашу і дай десерту повністю охолонути. Тільки потім можеш діставати пиріг з форми.
Секрети приготування десерту багато в чому відповідають тим, що призначені для випікання шарлотки з яблуками в духовці:
Для бісквітного тіста важливо просіяти борошно кілька разів.
Яйця потрібно збивати з цукром до щільної білої піни, а потім акуратно вводити борошно.
Вибирай для шарлотки тільки кислі яблука.
Якщо в наявності тільки солодкі яблука, то додай продукти з “кислинкою”: ягоди, цедру лимона. Яблука поєднуються з усіма фруктами.
Шкірку з яблук не варто знімати, тільки в тому випадку, якщо вона занадто тверда або поморщенная.
Скропи яблука соком лимона, щоб вони були ароматними і зберегли гарний світлий колір в десерті.
Не клади багато ягід, жмені буде достатньо, інакше шарлотка вийде мокрою.