Пучок зеленої цибулі, борошно і вода… Смакота!

Рум’яні, ароматні, хрусткі коржі з зеленою цибулею чудово підійдуть і до легкого салату, і до жаркого.

Дуже просто і дуже смачно!

Рум’яні, ароматні, хрусткі коржі з зеленою цибулею чудово підійдуть і до легкого салату, і до жаркого. Їх можна подати на сніданок зі склянкою теплого молока або взяти з собою на пікнік, щоб було що перекусити, поки смажиться шашлик, передає Ukr.Media.

Інгредієнти:

для тіста:

350 г пшеничного борошна;
200 мл окропу;
1 ч. л. солі;
2 ст. л. рослинної олії
для начинки:

середній пучок зеленої цибулі;
щіпка солі
У просіяне борошно всипаємо сіль, вливаємо олію і окріп. Розмішуємо все дерев’яною ложкою, коли маса трохи охолоне, замісити пружне тісто і скачати його в ком. Накриваємо миску з тістом рушником і залишаємо на 20-30 хв.