Гостро-солодка заправка для салату за 2 хвилини!

У турецькій кухні є простий і дуже смачний рецепт заправки: суміш соку лимона, оцту і оливкової олії.

У турецькій кухні є простий і дуже смачний рецепт заправки: суміш соку лимона, оцту і оливкової олії, передає Ukr.Media.

Пікантний соус для салатів

Існують різні варіації такого рецепту.

Ми теж трохи поекспериментували і додали червоний перець для пікантності, сік апельсину, цибулю, куркуму і насіння маку, які додадуть особливу текстуру і хрускіт.

Завдяки такій заправці навіть прості салати «заграють» по-новому!

Інгредієнти:

Сік 2 маленьких апельсинів
Сік 1 лайма
1 склянка оливкової олії
1 великий червоний перець
2 зелених цибулі
1 чайна ложка солі
1 чайна ложка куркуми
1 чайна ложка маку
Приготування:

Помістіть всі інгредієнти, крім насіння маку, в блендер і збийте до однорідної консистенції.

Додайте насіння маку і перемішайте ложкою.

Полийте цією заправкою салат перед подачею.

Зберігати в герметичній банці в холодильнику можна до 2 днів. Насолоджуйтесь!