Як готується брауні з волоськими горіхами

Брауні – це традиційний американський десерт.

Брауні – це традиційний американський десерт, який представляє собою щось середнє між пирогом і тістечком, і відрізняється напрочуд насиченим і яскраво вираженим шоколадним ароматом і смаком. У цій статті вашій увазі пропонується варіант брауні доповнений додаванням горіхів, що зробить ласощі ще смачніше і апетитніше!

Щоб приготувати брауні з волоськими горіхами вам знадобляться такі складові:

три яйця, 250 грамів цукрового піску, один пакетик ванільного цукру, 170-180 г вершкового масла, 200 грамів гіркого шоколаду, приблизно 125 грамів борошна, одна чайна ложка розпушувача для тіста, зовсім маленька щіпка солі, половина склянки очищених волоських горіхів (можна використовувати також мигдаль або арахіс) та 30 грамів молочного шоколаду, інформує Ukr.Media.

Гіркий шоколад дрібно поламати і, разом з порізаним невеликими кубиками вершковим маслом, розтопити на водяній бані, в гарячу суміш додати цукор і ванільний цукор, перемішати до однорідності і злегка остудити. Далі в суміш потрібно по черзі ввести яйця, щоразу добре розмішуючи суміш.

В тісто, всипати просіяне борошно, розпушувач і дрібку солі, а також не занадто дрібно порубані горіхи і молочний шоколад, знову перемішати і викласти масу в застелену пергаментом і змащену маслом форму.

Випікається брауні при 170 градусах протягом 30-40 хвилин, при цьому всередині пиріг не повинен бути повністю сухим.

Готову випічку остудити, нарізати на порції і подавати до столу.