Сирний тортик без випічки: коли десерт і смачний і корисний!

Дуже простий репецт!

Знадобиться:

сир – 400 гр,
йогурт натуральний – 300 мл,
цукор – 150 гр.,
желатин швидкорозчинний – 25 гр,
вода – 75 мл,
печиво шоколадне – 200 гр,
для прикраси шоколад чорний, смородина червона.
Приготування:

Сир протріть через сито або за допомогою блендера. Желатин залийте холодною водою і залиште набухати на 15 хвилин. Сир, цукор і йогурт змішайте з допомогою блендера, інформує Ukr.Media.

Набряклий желатин розпустіть на водяній бані або в каструлі з товстим дном на повільному вогні. Влийте тонкою цівкою желатин в сирну суміш, не перестаючи збивати.

Форму потрібного обсягу (близько літра) застеліть харчовою плівкою. Налийте збиту суміш на дно форми. Викладіть шар печива, зверху – трохи суміші. І так викладайте всі інгредієнти, чергуючи шарами. Поставте форму в холодильник для просочення і застигання години на дві-три. Після закінчення часу акуратно переверніть і вийміть з форми.