Як правильно зробити тісто, щоб млинці вийшли “мереживні”

Вони є універсальним сніданком для всієї родини, і святковою стравою з дуже смачною начинкою.

«Мереживні» млинці, інформує Ukr.Media.

Складно знайти того, кому б млинці були не до вподоби. Вони є універсальним сніданком для всієї родини, і святковою стравою з дуже смачною начинкою. Особливо приємно, коли млинці «мереживні», в дирочку. Ось тільки не в кожної господині вони виходять такими, якими хочеться. Щоб виправити це прикре непорозуміння, ми розповімо про декілька нюансів, щоб млинці виходили “мереживні”.

Необхідні інгредієнти:

• Молоко – 1,5 л;

• Борошно – 2 ст;

• Яйця – 5 шт;

• Цукор – 2 ст. л;

• Сода – 1 ч. л;

• Сіль – щіпка;

• Рослинна олія – півсклянки;

• Вода

Готуємо тісто на млинці.

Для початку необхідно змішати яйця і цукор, потім погасити окропом харчову соду. Далі додайте 2 склянки борошна і збийте міксером.

Паралельно з цим потрібно прогріти молоко до кімнатної температури, а потім влити його в ємність з тістом і збитими яйцями. Така послідовність дозволяє зробити тісто без грудочок. Після цього додайте рослинну олію.

Млинці в дирочку.

Починайте випікати млинці. Гарантуємо, вони вийдуть в дирочку. Весь секрет таких млинців в соді й просіяному борошні. А ще важливо насичувати тісто киснем, ретельно збиваючи. Приємного апетиту!