Салат з кабачками і куркою «Примха»

Його смак вас приємно здивує.

Цей салат став для мене приємним відкриттям. Дуже рекомендую приготувати і Вам! Рецепт цього салату був записаний у мене давно, але я все відтягувала його приготування і тепер шкодую про це. Салат виходить нереально смачним, впевнена, що він сподобається всім, але найбільше любителям китайської кухні, є в ньому якась родзинка і натяк на китайську кухню)

Інгредієнти:

Куряче філе – 200 гр.

Молодий кабачок – 200 гр.

Болгарський перець – 200 гр.

Цукор – 1 ст. л, інформує Ukr.Media.

Оливкова олія – 1 ст. л.

Соєвий соус – 1 ст. л.

Лимон – 0,5 шт.

Базилік – кілька гілочок

Кунжут – 5 гр. Сіль – за смаком

Кроки приготування:

1. Готуємо маринад для курки: змішуємо соєвий соус, цукор, оливкову олію і сік половинки лимона. Додаємо нарізаний базилік.

2. Дрібно нарізаємо куряче філе і відправляємо його в маринад на 20-30 хв.

3. Нарізаємо тонкими кружечками кабачок і обсмажуємо до м’якості.

4. Обсмажуємо курку.

5. Нарізаємо соломкою болгарський перець.

6. Змішуємо курку, кабачки і солодкий перець. Солимо за смаком.

Смачного!